Πολιτική Επιστροφών

Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε (ισχύει μόνο για αποστολές), βιβλία τα οποία έχετε παραλάβει από το eshop μας.

Το Δικαίωμα Υπαναχώρησης (για τις ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες, γενικότερα για τις παραγγελίες εξ αποστάσεως) καθορίζει ότι δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση που έχετε συνάψει με την παραγγελία σας έως ότου έχετε εγγράφως μέσω email ενημερωθεί ότι η παραγγελία απεστάλη. Σε περίπτωση που δεν λάβετε το email ή αυτό έχει καταχωρηθεί λάθος σε spam folders ή άλλως έχει απορριφθεί η παραλαβή του, θεωρήσετε ότι έχετε δικαίωμα Υπαναχώρησης και πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας εντός 24 ωρών από την ώρα της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που λάβετε τα λάθος βιβλία ή βιβλία κατεστραμμένα, έχετε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημέρας παραλαβής σας για να μας ενημερώσετε και να λάβετε επιστροφή χρημάτων ή να σας αποστείλουμε τα σωστά βιβλία.

Συνέπειες της υπαναχώρησης : Εάν υπαναχωρήσετε από την σύμβαση που έχει συναφθεί με την παραγγελία σας, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή.
Επιστροφή βιβλίων που απεστάλησαν εσφαλμένα (δεν είναι αυτά της παραγγελίας σας)

Πρέπει να μας αποστείλετε τα βιβλία που δεν παραγγείλατε με δικά μας έξοδα, και εμείς θα σας αποστείλουμε εκ νέου τα βιβλία που όντως παραγγείλατε. Η δυνατότητα αυτή προϋποθέτει φυσικά ότι τα βιβλία που θα επιστρέψετε θα φτάσουν σε μας στην ίδια καλή κατάσταση όπως τα παραλάβατε (σε φροντισμένη συσκευασία που θα διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει φθορά κατά την επιστροφή), ότι δεν θα φέρουν καμία ένδειξη ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή φωτοτυπηθεί, και ότι η αλλαγή θα γίνει εντός της προθεσμίας των 14 ημερών από την παραλαβή σας.

Για να είναι αποδεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να ελεγχθεί και να εγκριθεί, σύμφωνα με τα παραπάνω.

Μπορείτε επίσης να μας αποστείλετε (με δική σας χρέωση) τα βιβλία που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε και μόλις τα παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε την καλή τους κατάσταση, θα σας αποστείλουμε αυτά με τα οποία επιθυμείτε να τα αντικαταστήσετε ή – εφόσον το επιθυμείτε – θα συμψηφίσουμε την αξία σε επόμενη παραγγελία σας ή – εφόσον διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό – θα καταθέσουμε την αξία.

Στην περίπτωση νέας αποστολής (αλλαγής), υπάρχει χρέωση εξόδων αποστολής 5 ευρώ.

Δυστυχώς δεν γίνονται επιστροφές ή ανταλλαγές εκτός Ελλάδος, παρά μόνο αντικατάσταση κατεστραμμένων βιβλίων ή βιβλίων που εστάλησαν εσφαλμένα.

Επιστροφές, ανταλλαγές και επιστροφή χρημάτων δεν γίνονται σε περίπτωση ebook που έχουν ήδη «κατέβει» ή μεταφορτωθεί.

Κατεστραμμένα βιβλία

Σε περίπτωση που λάβατε βιβλία που έχουν υποστεί φθορά, για να γίνει αλλαγή χρειάζεται να μας αποστείλετε βίντεο ή φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η φθορά διαπιστώθηκε κατά το άνοιγμα του πακέτου αποστολής των βιβλίων. Σε περίπτωση φθοράς, πρέπει να μας επιστρέψετε τα φθαρμένα βιβλία με δικά μας έξοδα. Αναλόγως την επιλογή σας, θα σας αποστείλουμε μη φθαρμένα βιβλία χωρίς επιπλέον επιβάρυνση ή θα σας κάνουμε επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή.

Για επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή, θα πρέπει να αναφέρετε την Τράπεζα και τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο θα γίνει η επιστροφή.

Σε περίπτωση που ψηφιακό μας βιβλίο (ebook) δεν «ανοίγει» ή «δεν διαβάζεται» ή «δεν κατεβαίνει», επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε νέο σύνδεσμο, επισυνάπτοντας στο email σας screenshot του προβλήματος που σας παρουσιάζεται και το ίδιο το αρχείο που σας παρουσίασε πρόβλημα. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων για βιβλία ebook που έχουν ήδη κατέβει σε καμία περίπτωση.

Στείλτε τις επιστροφές σας στην διεύθυνση :

ΤΑΝΥΑ ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ MINDPOWER
Ηλ. Αποστόλου 55, 14121 Ν. Ηράκλειο Αθήνα

Σημειώνεται ότι συστηματικές αλλαγές και επιστροφές, οι οποίες αποτελούν αδικαιολόγητη και εμφανή κατάχρηση του σχετικού δικαιώματος, συνιστούν βασικό λόγο αδυναμίας εξυπηρέτησης του πελάτη στο μέλλον